Ionosil kontra HTS

Av Anders Sultan.
Då allt fler ställer frågor kring skillnader mellan Ionosil (Ion Silver) och HTS (Hightech Scandinavia) produkt, så har det föranlett att jag sammanställt detta dokument med uttalanden av gruppmedlemmarna själva. Alla KS är inte de samma - som tyvärr vissa försöker hävda. Det skiljer ofta stort i tillverkningssätt och detta avspeglas i produktens förmåga att eliminera mikroorganismer.

Det kan skilja ganska dramatiskt mellan vad produkten klarar av att hjälpa dig med. Det märker man när medlemmar som provat båda tillverkarnas produkter, själva reflekterar över resultaten de fått...

Namngiven. Ögonbesvär. År 2004 var jag nära den kända väggen. Lyckades vända men tagit en del skador. Har sedan dess haft återkommande herpesutslag på vänstra kinden och mot näsborrarna. Senaste 2 åren har dessa spridit sig mot ögonen. Klåda sveda och gegga :(

Jag baddade med kamomillte, koksaltlösning och ögonskölj från optikern. Lite lindring men knappast märkbart. Föra året i augusti skrev jag om dessa på min FB status och en vän skrev jag borde testa KS. Jag kände till det men även till den blåa mannen så jag var lite skeptisk. Dagen efter var jag på Bodystore och skulle beställa kokosfett när jag kom på att söka efter KS. Köpte hem en flaska Ionosil och vågade knappt öppna den. Ett samtal med min mormor förändrade allt :)

Badda på innan du lägger dig sa hon, jag är inte blå ännu, efter alla dessa 5 år *S*

Bra tänkte jag, tog två rondlar och la mig...dränkte de och somnade! På morgonen trodde jag inte mina ögon :) Rodnaden var borta och geggan med! Gissa vad jag gjorde hela den dagen :) LYCKLIG!

Jag fortsatte spraya och gjorde slut på min lilla flaska. Några veckor senare fick jag ny dator på jobbet och mina besvär kom tillbaks. I samma veva fick jag fler KS-vänner och jag beställde en ny flaska dock nytt märke (HTS). Jag baddade på igen men det försvann inte över natten. Jag sprayade och sprayade, var hos läkaren och inget hittades :( Började grubbla vad felet var, har jag blivit resistent mot KS? Köpte hem igen det första märket (Ionosil) och återigen fick snabba resultat. Sedan dess är mina ögon trogna "första kärleken" <3

Namngiven. Jag har hemma både sorterna (HTS och Ionosil) och den som är klart bäst är Ionosil -- Jag gjorde blindtest på resten av familjen och Ionosil vann. Jag har använt HTS Silver i ett år, men har ej tyckt att jag har haft nån effekt som jag vill ha mot mitt immunförsvar, men så fort jag bytte mot Ionosil så märkte jag stor skillnad.

Curt Axelsson. Använder KS på min KOL. Köpte först Ionosil och var mycket nöjd " FRÄLST " på KS & provade sedan HTS och effekten uteblev. Mina barn/barnbarn fick dela på innehållet i HTS- flaskan till enklare användning. Skrev det på KS-sidan & åkte ut första gången. Blev tagen till nåder & skrev samma sak igen med samma resultat.

Victoria slängde ut mig en gång till för ett par dagar sedan. Mitt problem är att just Ionosil funkar absolut bäst för mina lungor. HTS KS och Combivent har båda ungefär samma brist på effekt . Liknelse jämför öl: HTS samt Combivent = lättöl. Medan Ionosil = som en starköl - vet bara inte ifall jag skall säga 5,2 eller 7, %. Samma sak med omedelbart stopp av blödning av småsår.

Namngiven. Jag köpte en nebulisator och började inhalera med HTS silver och absolut inget hände med mina bronker. Har kronisk bronkit. Blev lite ifrågasatt över att jag påstod att inget hände. Jag fortsatte dock inhalera. Sen köpte jag nytt KS när flaskorna tog slut och då hände det saker. Läste i ett inlägg om att det var skillnad i produkterna vad det gällde hjälp för bl a lungor. De senare flaskorna KS var Ionosil.

Namngiven. Själv kör jag enbart med Ionosil och rek enbart Ionosil speciellt mot borrelia mm då flera stycken som inte fått hjälp med KS från HTS, men med Ionosil så har dom märkt STOR skillnad. Man får väl oftast vad man betalar för!

Namngiven. Jag har använt både den sort som på bilden (HTS) och Ionosil till allt. Ionosil är den enda jag märker ger god effekt. I vissa fall mycket god effekt. Hovböld, sadelstadsknutor, sår, magsjuka, böld på tuppens fot, rasp, hosta, halsont. HTS har inte gett någon förbättring och den har jag testat mest. Det finns säkert fler sorter, men det är bara dessa jag testat. Lycka till! Bara att prova sig fram till det man själv tycker fungerar!

Namngiven. Nu kan jag med konstatera att Ionosil's KS är bättre än det andra märket. Har använt 1 liter av annat märke (HTS) och nu börjat med just Ionosil. Så tummen upp för det.

Namngiven i kommunikation med ägaren av HTS: Erfarenhet baserad på eget användande på ett flertal hästar, sår och även invärtes. Din produkt tar ca 2 v längre tid innan man ser resultat och Ionosil ser man resultat på efter några dagar. Likaså andra produkter från USA bla. så har jämfört och sett skillnaden. Skulle uppskatta att jag testat på ca 50-75 hästar bara i år.

Namngiven. Har använt HTS silver i några månader nu. Har både druckit och inhalerat för min astma. Har även haft för min herpes. MEN jag har inte märkt någon skillnad alls. Nu skall jag beställa Ionosil!!

Namngiven. Ska nu prova att inhalera Ionosil för min lungsjukdom. Har inhalerat hts silver under lång tid tidigare utan effekt. Hoppas på att kunna andas utan cortison. Hoppas hoppas!!!

Namngiven. Detta bekräftar vad jag misstänkte, till min stora besvikelse samtidigt som jag är glad att få veta varför min egenbehandling inte gett önskvärt resultat. Opererades förra hösten för cellförändringar, sedan visade det sig att de inte fått bort allt. Jag valde att avstå ytterligare op, för att testa alternativ egenbehandling i form av både gurkmeja, graviola, d3vitamin o ks. Provade först Ionosil's ks i samband med magsjuka.

 

Kände direkt att det började "krampa" o arbeta i området för cellförändringar på ett bra och positivt sätt. När det tog slut beslöt jag mig för att testa HTS ks, men den där läkande känslan uteblev, och nu väntar jag på provsvar som enligt läkaren troligen kommer att visa att det är oförändrat. Jag får se om jag avvaktar med op ytterligare, då jag tänker köra stenhårt med Ionosil's ks istället. Håll tummarna för att det ger ett fullgott resultat.

Uppdatering ett par veckor senare: Idag var jag och hämtade ut en 5-litersdunk Ionosil. Jag känner redan hur det jobbar i kroppen!! En annan god sidoeffekt är att min envisa och långdragna förkylning efter ett par timmars intag av ks, avtagit markant. Och de som säger att en känsla är inbillning kan sluta läsa här! Jag känner min kropp och jag VET att det inte är en placeboeffekt!!

 

Jag känner mig så glad just nu! Jag hålls under utredning för cellförändringar som de ej fått bort helt. Jag känner hur Ionosil arbetar på stället , vilket jag inte gjorde då jag använde HTS silver. Ärligt talat så är det silvret, enligt min uppfattning, bara rent skit och lurendrejeri, HTS silver alltså.

Namngiven. Använde HTS KS i drygt en månad för blödande tandkött. Det blev bara värre. Bytte till Ionosil för en månad sedan. Blöder inte längre sedan en vecka tillbaka.

Namngiven. En framgångshistoria om en katt och KS. Katten hade skadat sig och dragit upp nästan hela hakan och en stort hål med köttslamsor var öppet. En tratt och KS Ions sprayades på varannan timme, och lite i munnen. Efter 14 dagar, så har det stora öppna såret gått ihop till en 10 krona, men INTE öppet sår. Katten är hur pigg som helst idag.

 

Snart åker tratten av för gott. Men just nu sätter han in tassen och på något konstigt sätt knyter han upp snöret och drar av tratten. Tack gode gud för KS. Sen har jag en katt som får ständiga urinvägsinfektioner. 2 ggr per dag, med Ion silver. Då tar det ca 5 dagar så är allt bra igen.

 

Testade med HTS silver som jag fick låna för jag hade inte fått tag på Ions igen, men det hjälpte inte på samma sätt, hade det bara i 6 dagar, sen fick jag köra Ions ovanpå det, då tog det 2 dagar så var det ok igen.

Namngiven. Min erfarenhet är att Ionosil's ks är mer effektivt än Hightechs.

Namngiven. Jag använde Ionosil först, funkade jättebra på allt, infektioner mm. Vart snål och köpte High Tech Scandinavias (HTS) silvervatten och det hände inte ett skit rent ut sagt. Det enda märket du ska ha är Ionosil. Oslagbart!

Curt Axelsson. Jag förlorade en månad på att inhalera HTS KS mot min KOL. Gav bort flaskan eftersom den ej funkade ändå.

Namngiven. Hts fungerar inte på min vovve. Bara Ionosil. Min hund har en bentumör. Fått 1-3 månader den 15 januari. Började med ks en vecka efter. Märkte rejäl förändring piggare o gick bättre. Köpte billigt hts silver o hon blev sämre. Ställde frågan här o fick reda på skillnaden. Köpte Ionosil igen o hon blev bättre igen. Hon springer på 3 ben men är pigg o lycklig.

Namngiven. Har själv, utan någon vetenskap, insett skillnaderna och kommer inte använda HTS produkter något mer. Tåkigt men sant för mig.

Namngiven. Jag föreslår att alla som är tveksamma; köp en liter från ion silver och en liter från high tech Scandinavia. Använd en liter åt gången och notera vad som händer. Då kan ni själva avgöra vilken som hjälper. Jag använde två liter från high tech Scandinavia. Fick ingen effekt alls på mina lungor eller förkylningar etc. Jag valde deras silver eftersom jag samtidigt köpte deras nebulisator. Visste inte så mycket om silver då. Sedan köpte jag två liter från Ion silver för att det var kampanjpris på näthandeln, där jag köper övriga kosttillskott och fick omedelbar effekt på många av mina åkommor, t ex mina lungor, kapat tre influensor (har kunnat jobba, ingen feber) etc.

Namngiven. Är det skillnad på KS från High Tech Scandinavia jämfört med "samma" köpt från Ionosil's egna? Jag har köpt 5 litersdunken från High Tech Scandinavia och upplever inte att den är lika effektiv som de tidigare köpen av Ionosil. Kan något ha hänt med dunken? Blir det förstört av ljus så att effekten uteblir? (Jag förvarar den i en garderob).

Namngiven. Haft Ion silver i flera år och brukar spraya på sår osv för att stoppa blödning. Skar mig i fingret i morse o hämtade silvret men det slutade inte blöda som det brukar? Fattade ingenting, tog på mer men det slutade inte. Kom då på att jag har HTS silver nu istället så skyndade till handväskan där det fanns kvar lite grann av mitt gamla Ion silver. Sprayade på och det slutade blöda direkt!

Namngiven. Har efter läsning här beställt hem Ionosil's KS fastän jag redan har HTS KS hemma då jag inte riktigt är nöjd med resultaten. Synd att det är så stor prisskillnad, men skiljer det i kvalitet är det ju inte så märkligt. Är HTS inget att ha alls (om man får lufta den frågan här) eller vad kan jag använda den till? Har använt den till munsår, blåsor m.m utan toppenresultat.

Namngiven. Jag har använt 4 olika ks produkter och helt klart håller Ionosil bäst effekt

Namngiven. Inte bra än men- Jag har haft sår på benet i 9 månader. Provat det mesta, tre veckors vattenfasta och bytt ut alla tvättmedel, schampon, tvålar mm för att utesluta allergener. Kokosolja. Silveromslag med HTS. Druckit HTS ks. Tagit HTS msm upp till två msk. Fått antibiotika. Fått kortison- och antibiotikasalva. Smort med ems-kräm. Inget har hjälpt. Köpte hem ionosil. Haft omslag i två nätter. Jag gjorde omslag genom att dränka oblekta bomullsrondeller med ionosil, lägga på tunn gasbinda, sedan gladpack för att hålla fukten och sista elastisk linda. Lät va över natten.

Sedan smorde jag med EMS-krämen på morgonen och sprayade på Ionosil under dagen igår. Samma omslag i natt igen. Och redan SÅ mycket bättre. När jag hade HTS gjorde jag omslag på samma sätt under en veckas tid, utan något som helst resultat. Tog en tsk silver oralt morgon och kväll och msm på morgon och kväll, 1 msk var gång. Nu när jag har ions msm tar jag bara 1krm på morgonen.

Namngiven. Har provat både Ionosil och hts silver. Tyvärr var de stor skillnad i effekt med hts produkt, så man får vad man betalar för i vanlig ordning...!

Namngiven. Jag har erfarenhet av flera olika sorters silver och ppm. Just nu är jag väldigt känslig, jag håller nämligen på och försöker bota min kroniska borrelia. Det jag märkt, är att om jag tog 20 ppm ja även 50 ppm så löste det inte problemet för mig. Däremot har jag äntligen fått det att hända något med Ionosil. Jag har tidigare testat eget, en massa olika från Staterna, eftersom jag bodde där en längre tid. Mesosilver kom nära Ions silver. Men faktum är att Ion Silver har hittat en teknik som tar mindre partiklar av bakterier vilket jag behöver. Tyvärr stack jag emellan med ett annat silver som ENDAST görs på destillerat vatten och DET tar inte Borrelia, men det tar mycket annat. Det skulle vara intressant att veta vilka andra KS som tar Borrelia?

Namngiven. HTS KS funkar Inte på mig. Däremot Ionosil ks funkar alldeles utmärkt. Stor skillnad. Vet inte om det bara är vatten i HTS ks? Man kan ju undra?

Namngiven. Jag kommer aldrig prova något annat är Ionosils Ks. Testade HTS i början av mitt silverintag men fick ont i magen av det. Gick över till Ionosil för två år sedan och där kommer jag stanna.

Namngiven. Angående skillnaden mellan Ionosil och HTS. Fick småflaskor av KS i present när jag skickade efter en inhalator till min mamma därifrån. Har en Hannah PWT-mätare och kollade deras KS. Visade på 38,7 ppm fast etiketten säger 10 ppm. Det bygger inte upp förtroendet för företaget.

Namngiven. Tvivlare får väl testa själva. De kommer komma fram till att Ion-silver är bäst där du får bäst resultat. Det är min erfarenhet då jag prövat dem båda.

Namngiven. Jag rekommenderar varmt Ionosil, kvaliteten varierar nämligen på olika märken.

Namngiven. Skaffa KS av ett bra märke. Jag återkommer till Ionosil varje gång och jag lovar att jag inte får en spänn för att rekommendera det. Min erfarenhet är att Ionosil är kvalité. Den har fungerat bäst för mig.

Namngiven. Och...har erfarit tyvärr... att Hightecscandinavias ks och msm inte alls har samma effekt som Ionosil..!! Deras produkter hade märkbart sämre effekt på mej....stor skillnad! Ionosil mkt bättre...

Namngiven. Ionisil är min trogna vän i nöden:) Har prövat andra märken under åren med sämre eller helt utan resultat.

Namngiven. Jag har köpt o provat andra märken, men tycker lonosil är det bästa.

Namngiven. Jag köpte också HTS först. Tänkte att det kan väl inte vara nån skillnad. Fick ingen effekt alls när jag använde det tyvärr. Fick tips att prova Ionosil innan jag dömde ut KS och det funkade direkt!! Ingen aning om varför det är skillnad men det är min erfarenhet iaf!

Namngiven. För min del gäller bara Ionosil KS och jag inhalerar också mot Kol och Astma.

Namngiven. Jag testade 5 liter HTS innan jag gav upp, både till mig o mina djur 10 ppm.

 

Jag skrev för ett par år sedan:
Jag VET inte, men mitt försök på förklaring på skillnaden mellan de olika produkten är, att i en lösning med över 10 ppm, samlas silver-ionerna sig ihop till större ”klumpar” som inte har förmåga att angripa och tränga in i bakteriernas skyddshinna. Då HTS har uppmätts till 38,7 ppm, är det i så fall inte så konstigt att det inte fungerar.

Och det ser ut till nu på nya bilden, att jag gissade rätt ;-)